L’Hospital d’Olot confirma cinc nous casos positius de coronavirus, un dels quals està ingressat i estable

Es confirmen cinc casos més de positius per coronavirus a la Garrotxa, que se sumen als tres que ja hi havia confirmats fins aquest dijous. Ho ha confirmat a Olot Televisió l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Quatre d’aquestes noves persones són professionals del centre sanitari que estan confinats a casa seva. El cinquè afectat és una persona aliena al centre que ha requerit ingrés i que el seu estat és estable.

El centre es prepara per habilitar una de les seves plantes per atendre els casos positius que vagin arribant.
Amb aquests nous casos ara són un total de vuit a la Garrotxa.

L’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa ha confirmat aquest matí cinc nous casos del nou coronavirus a la Garrotxa. Per primera vegada, un dels pacients, del qual es desconeix l’edat,  ha hagut d’ingressar al centre hospitalari per rebre atenció, tot i que es troba estable. Els altres quatre són professionals de l’hospital que es troben confinats a casa.

Amb aquests, ja són vuit els casos detectats a la comarca, cap d’ells de gravetat, però tot i així l’hospital olotí es prepara per habilitar una de les seves plantes per atendre els casos positius que vagin arribant.

El primer cas a la Garrotxa es va conèixer dilluns, el d’una dona de 28 anys, i el segon, una dona d’uns 68 anys, al cap de 24h. El tercer va ser un professional de l’hospital aïllat a casa, al qual s’afegeixen quatre més i la persona ingressada.

x