L’Hospital d’Olot prohibeix les visites a diverses unitats del centre i obre una unitat d’hospitalització per pacients amb COVID-19

Una vegada s’ha confirmat el primer ingrés pel coronavirus COVID-19, l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha comunicat l’actualització de les mesures preventives i d’organització que adopta el centre i les diferents àrees bàsiques de salut per fer front al control de la infecció, i que se sumen a les que s’han aplicat aquests darrers dies.

Les noves mesures es resumeixen en dos punts. El primer, a partir d’aquest divendres, 20 de març, es prohibeixen les visites a la Unitat 1, 2 i 3 de tots els familiars i acompanyants, exceptuant les visites als pacients de curs pal·liatives. De tota manera s’establirà un circuit de comunicació perquè les persones ingressades puguin mantenir un contacte diari amb les seves famílies.

El segon punt és l’anunci de l’habilitació d’una unitat d’hospitalització per ingressar els pacients amb COVID-19 i aquells que estiguin pendents dels resultats de la prova de detecció.

Per a més informació sobre les mesures es pot consultar el web de l’Hospital d’Olot.

Deixa un comentari