Tortellà inicia un concurs de relats breus per internet per alleugerir el confinament

El confinament als pobles també es passa de la millor manera possible, i especialment en els municipis petits, afloren nous creadors.

És el cas de Tortellà: des de l’ajuntament s’ha iniciat un concurs de relats breus a través d’internet. S’ha demanat als veïns que enviïn un text, de temàtica lliure i inèdits, firmats amb pseudònim. La voluntat del consistori és incorporar literatura i cultura al confinament per la crisi del coronavirus.

Josep Iglesias, regidor de cultura Aj. Tortellà: “És una manera d’acostar la cultura a les cases, perquè és la primera que rep en moments de crisi. Els textos que ens poden enviar els veïns han de tenir com a màxim 200 paraules, i el concurs està dividit en dues categories: la infantil, que és fins a 12 anys, i la general, per la resta de la població.”

Els textos ja es poden veure aquests dies al facebook de l’Ajuntament de Tortellà, que mostra l’habilitat dels seus veïns. La data límit per enviar els textos, és el proper 31 de març, i s’han d’enviar al mail ajuntament@tortella.cat.

Deixa un comentari