L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa aplica des d’avui la prohibició de visitar les unitats 1,2 i 3 del centre

El centre, aplica des d’avui noves mesures de prevenció. Es prohibeixen les visites a les unitats 1, 2 i 3 mentre s’habilita una unitat d’hsopitilitació per ingressar-hi els pacients amb coronavirus i els que esperen els resultats de la prova.

De moment, els posititius per coronavirus confirmats a la Garrotxa continuen sent vuit. Un d’ells ha requerit ingrés. Els altres són dues dones, de 28 i 63 anys, que es troben aïllades a casa, i cinc professionals de l’hospital que també es troben confinats al seu domicili. L’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa aplica des d’avui noves mesures que se sumen a les que ja es s’han anat comunicant en els darrers dies. D’una banda, es prohibeixen les visites a la Unitat 1, 2 i 3 a tots els familiars i acompanyants, exceptuant les visites als pacients de cures pal·liatives. S’establirà un circuit de comunicació perquè totes les persones ingressades puguin posar-se en contacte diàriament amb les seves famílies.

D’altra banda, com ja va anunciar fa dies el director gerent del centre, s’està habilitant una unitat d’hospitalització per ingressar-hi els pacients amb COVID-19. També s’hi atendran aquelles persones que estiguin pendents dels resultats de la prova.