L’Hospital d’Olot confirma la primera mort per coronavirus a la Garrotxa

Una persona ingressada a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha mort en les últimes hores per coronavirus. Segons ha confirmat l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, es tracta d’una persona d’edat avançada amb patologies prèvies que estava ingressada a la unitat hospitalària que el centre ha habilitat per als pacients amb COVID-19.

Es dona el cas que aquesta nit també ha mort una segona persona després de visitar el servei d’Urgències de l’hospital. Aquesta persona no s’havia fet la prova per coronavirus, es desconeix si era positiu per COVID-19 i l’Hospital d’Olot, de moment, no l’ha comptabilitzat.

Segons ha informat el centre hospitalari, fins al moment el balanç d’afectats per coronavirus a la Garrotxa després d’haver-se fet la prova és de 23 persones, a més de la persona traspassada: sis ingressats a la unitat hospitalària habilitada pel centre, 15 professionals de la Fundació Hospital d’Olot, tots al domicili i amb el seguiment que indica el protocol, i dos pacients més al domicili. El centre hospitalari recorda que des de fa uns dies i segons indica el protocol només es fa el test als professionals sanitaris i als pacients que presenten una simptomatologia greu.