Can Trona fa una crida a artistes i artesans de la vall i de la Garrotxa a compartir fotografies de les seves creacions

La crisi del coronavirus ha fet aflorar la cultura a les xarxes socials. Ajuntaments, entitats o artistes d’arreu han donat llibertat a la seva creativitat amb petits vídeos, directes o fotografies que han anat penjant entre Instagram, Twitter i Facebook.

Entre aquestes iniciatives, Can Trona ha començat una crida a les xarxes socials on animava a artistes i artesans locals i de la Garrotxa a enviar fotografies de les seves obres o productes, amb l’objectiu de promocionar-los.

Laura Canalias, ajuntament de la Vall d’en Bas: Aquests dies de confinament estan passant uns dies més complicats perquè la majoria són autònoms i el sector cultural, com bé sabeu, ha quedat una mica perjudicat perquè s’han clausurat teatres o sales d’exposicions. Des de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas vam voler sumar-nos aquestes iniciatives i vam pensar que  una bona manera de fer-ho era proposar fer aquesta exposició online que es materialitzarà des de l’instagram de Can Trona, on anirem afegint diverses publicacions dels diferents artistes que ens vagin enviant imatges.

A hores d’ara, les xarxes de Can Trona estan reblertes de fotografies d’artistes i artesans: fotografies d’Elena Aguilar o d’Alberto González, il·lustracions de Valenti Gubianas, d’Erna Toepfer, d’Alba Azaola o de Nina Bach, escultures com les de l’Ester Font Trayter o fins i tot treballs amb vímet com els de la Montserrat Clapés.

Al cap i a la fi, tot un aparador d’art, llum i color de creadors de la Vall d’en Bas i la Garrotxa en aquests dies de confinament.

x