L’Hospital d’Olot confirma tres nous casos de coronavirus que eleven a 26 els positius coneguts a la Garrotxa

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha confirmat tres nous positius de la prova per coronanvirus a la comarca, la qual cosa eleva fins a 26 el nombre d’afectats per coronavirus coneguts. Dos d’ells es troben ingressats a la unitat hospitalària habilitada i el tercer és un professional de la Fundació Hospital d’Olot que és a casa fent el seguiment que indica el protocol en aquests casos.

Fins al moment, el nombre de positius per coronavirus a la Garrotxa es reparteixen entre vuit pacients ingressats – dos més que en la darrera actualització de dades -, 16 professionals de la fundació al domicili i dos pacients més al domicili. L’Hospital d’Olot segueix comptabilitzant una única persona que ha mort després d’haver donat positiu per COVID-19, d’edat avançada i amb patologies prèvies, que va morir la matinada de dissabte al centre després d’haver estat ingressat a la unitat hospitalària habilitada per tractar els pacients amb coronavirus.

x