Mercadona instal·larà mampares als caixers i oferirà gel desinfectant per als mànecs dels carros de la compra

La cadena de supermercats Mercadona, amb dos establiments a Olot, implementa noves mesures a partir d’aquest dilluns amb l’objectiu de protegir la salut i la seguretat dels clients i els treballadors a més d’assegurar l’abastiment a les seves botigues.

A més de les mesures que ja s’havien anat introduint al llarg d’aquesta setmana, a partir d’aquest dilluns dia 23 de març i durant els propers dies la cadena instal·larà progressivament mampares de metacrilat de protecció i separació a la secció de caixes de tots els supermercats.

En un comunicat de premsa la cadena també informa que s’ha procedit a la instal·lació en cada supermercat de gel desinfectant i paper perquè els clients puguin netejar el mànec del carro, reforçant així la higiene personal. Així mateix també serà obligatori l’ús de guants per tots els clients, del mateix tipus que s’utilitzen en la secció de fruita i verdura i que es posaran a disposició als accessos dels supermercats.