Pep Berga expressa públicament el suport a Quim Torra pel confinament del país i anima a tots els alcaldes i alcaldesses a fer el mateix

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha tornat a reclamar al govern espanyol que apliqui més mesures per lluitar contra el coronavirus. Després de la última conferència de presidents autonòmics, el president català va tornar a insistir a Pedro Sánchez que permeti i ordeni el confinament total de la població.

Una insistència que ha començat a trobar companys de viatge en la política municipal. En una piulada des del seu compte a Twitter, l’alcalde d’Olot, Pep Berga, trasllada el seu suport per aplicació d’aquestes mesures per lluitar contra el COVID-19. Al missatge curt Berga afegeix que “animo a la resta d’alcaldes i alcaldesses del país a fer el mateix” i ho acaba amb l’etiqueta #CatalunyaConfinamentTotal.

x