S’eleven a 33 els afectats per coronavirus coneguts a la Garrotxa i l’hospital habilita una segona unitat per atendre els pacients

Es confirmen set casos més de coronavirus a la Garrotxa, i ja són 33 els afectats a la comarca, a més de la defunció que va tenir lloc dissabte passat, segons l’Hospital d’Olot i Comarcal. Segons el centre sanitari, s’habilita una segona unitat per atendre pacients amb COVID-19.

Confirmen set nous casos de coronavirus a la Garrotxa, unes dades que, segons l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, no reflecteixen la realitat perquè el test només es fa per detectar positius als professionals sanitaris i als pacients que presenten una simptomologia greu. Per tant, a hores d’ara hi hauria 12 pacients ingressats amb aquestes característiques, 2 pacients aïllats al seu domicili i 19 professionals de la Fundació Hospital d’Olot amb coronavirus que també es troben confinats.

Així doncs, actualment hi haurien 33 afectats, als que s’hi ha de sumar la defunció per COVID-19 que hi va haver dissabte.
Per tal de fer front al coronavirus, el centre ha decidit obrir una borsa de treball externa per buscar personal de neteja i bugaderia, preveient escenaris futurs. Les persones interessades poden presentar el seu CV a través de la pàgina web de la Fundació (www.hospiolot.cat).

El centre també comunica que a hores d’ara no els falta material d’Equip de Protecció Individual (EPI), tot i que si alguna empresa en vol fer hi ha un circuit especificat al web de la fundació.

Així mateix, habilita una segona unitat per atendre pacients amb COVID-19 i prohibeix les visites a la Unitat 4 a tots els familiars i acompanyants, a partir d’aquest mateix dimarts. El centre especifica que crearà un circuit de comunicació a la unitat per garantir el contacte dels pacients amb els seus familiars.

x