Alcaldes i alcaldesses de la Garrotxa mostren el suport al president Quim Torra pel #CatalunyaConfinamentTotal

“Us trasllado tot el meu suport i em poso a la vostra disposició i a la del Govern per seguir aplicant mesures contra el coronavirus”. És la frase que la majoria d’alcaldes i alcaldesses de la Garrotxa han publicat a les xarxes socials des de diumenge per mostrar el seu suport al president de la Generalitat, Quim Torra.

D’aquesta manera s’afegeixen a les reiterades peticions de confinament total que s’han demanat des del Govern. Alguns dels que s’han expressat són el president del Consell Comarcal i alcalde de Bianya, Santi Reixach; el de Besalú i diputat al Parlament, Lluís Guinó, el també diputat Francesc Ten; l’alcaldessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal; o també des de les Planes d’Hostoles, la Vall d’en Bas, Sant Jaume de Llierca, Santa Pau o Tortellà, per posar només alguns exemples.

Des de l’Associació de Municipis per la Independència ha redactat un manifest al qual han compartit diversos alcaldes i Ajuntaments de la Garrotxa via xarxes socials.

x