Es dispara la demanda de mampares de seguretat de metacrilat per a botigues arran del coronavirus

La demanda de mampares de seguretat de metacrilat s’ha disparat: molts taulells d’establiments que estan oberts durant la crisi del coronavirus instal·len aquest sistema per atendre el públic amb garanties; farmàcies, estancs, fleques o botigues d’alimentació volen garantir la seguretat dels clients i els treballadors.

A Olot, l’empresa Metacrilat manté l’activitat oberta, i fabrica diversos productes amb aquest material, però la demanda de mampares ha crescut molt durant la crisi i es prioritza la seva construcció per sobre d’altres eines. En concret, a Metacrilat s’ha passat de fabricar cinc mampares mensuals per a comerços al centenar de comandes encarregades només durant l’última setmana, per a centres de la Garrotxa i Osona. Això ha provocat que a tot el país estigui escassejant les pantalles d’aquest producte entre els diferents proveïdors. De moment, Metacrilat segueix disposant-ne i buscant el material al mercat.

D’altra banda, i per col·laborar amb la gestió de la crisi, l’empresa farà una donació de metacrilat de cinc mil·límetres per a la fabricació de respiradors.