Primera alta i segona mort per coronavirus a l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa

L’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa ha anunciat la primera alta d’un pacient ingressat per coronavirus. Es tracta de la primera persona que aconsegueix revertir el COVID-19 a les instal·lacions sanitàries garrotxines: la seva evolució era favorable i seguirà el control i el tractament a domicili.

D’altra banda, hi ha hagut la segona mort per coronavirus a l’Hospital d’Olot: ha estat una persona d’edat avançada amb patologies prèvies, que ha traspassat aquesta mateixa matinada.

També s’han conegut sis nous casos de COVID-19 a la Garrotxa. Això fa que des de l’inici de la pandèmia, des de l’Hospital d’Olot s’hagin detectat 40 casos. D’aquests, actualment hi ha afectats 38 casos, més les dues morts per l’episodi. Tretze dels pacients es troben ingressats al centre sanitari, i 24 professionals de la Fundació amb coronavirus es troben a domicili fent el seguiment que indica el protocol.

Deixa un comentari