Terra de Remences prepara un pla d’entrenament físic per als seus incrits

La Terra de Remences aglutina cada any 3.000 ciclistes per les carreteres de la Garrotxa, el Ripollès i Osona, però la crisi del coronavirus pot afectar a la seva celebració el proper 10 de maig.

De moment, l’organització ha decidit que determinarà el futur de l’esdeveniment d’aquest 2020 passada la Setmana Santa, per veure si hi haurà capacitat logística i personal per disputar la marxa. Fins al moment, però, espera que els ciclistes es mantinguin en forma, i per aquest motiu ha preparat un pla d’entrenament específic.

Josep Codinach, preparador físic Pla Terra de Remences: “És un pla que es composa de vuit setmanes. Quatre setmanes comptem que es faran a rodet, de dilluns a divendres fent tres dies en bicicleta, i el cap de setmana fent entrenaments més voluminosos. A partir de la quarta setmana, esperem fer entrenaments a fora, ja pensant en la marxa.”

El pla d’entrenament per a participar en la Terra de Remences no té en compte intensitats individuals de cadascú. A més, des de l’organització es recomana que tothom es faci una prova d’esforç abans d’executar el pla d’entrenament, per veure en quin estat es troba cadascú.

x