Es comencen a anul·lar les reserves del juny als càmpings garrotxins

El brogit d’un càmping amb la seva plena capacitat contrasta amb l’ambient que ofereix aquests dies. El so dels ocells es fa ara més present, i és que el càmping és buit del tot. El tancament dels allotjaments en motiu de l’estat d’alarma ha estat un pas comprensible, com afirmen des del Càmping Lava de Santa Pau.

Però les seqüeles econòmiques que deixa la pandèmia són destacades, perquè la temporada estava arrencant i es preveia ratllar una ocupació notable.

Ivan Masoliver, gerent Càmping Lava Santa Pau: “Estàvem parlant d’un 80%. A la primavera hi ha moltes escoles i gent que comencen a sortir. Per tant, la gent es mou a principi de l’estació, i sobretot per setmana santa. Quan et tallen aquest període, dubtes fins on arribarà aquesta problemàtica.”

El més preocupant, com apunten des del càmping, és la incertesa de la situació. De moment, ja s’estan retirant reserves previstes per l’estiu.

Ivan Masoliver, gerent Càmping Lava Santa Pau: “S’estan anul·lant a marxes forçades, i la gent ja està retirant les reserves que hi havia pel mes de juny. Això és molt greu.”

Des del Càmping Lava, però, consideren que el treball més imprescindible ara per ara és el que fan els sanitaris.

Ivan Masoliver, gerent Càmping Lava Santa Pau: Fins al moment, no hi ha previsió de quan es podran reobrir els allotjaments hotelers i càmpings a tot el país.