Diversos professionals ofereixen classes telemàtiques als seus alumnes per aquests dies de confinament

Moltes són les escoles o entitats que en aquests dies de confinament, han hagut de fer mans i mànigues per tal d’oferir les seves classes habituals als seus alumnes.

Avui hem parlat amb la Marta Munyoz, professora de dansa, que ha hagut de buscar la manera de fer les classes als seus alumnes de manera telemàtica.

Marta Munyoz, professora de dansa: Quan va començar el confinament, vaig haver de pensar una estratègia per poder seguir oferint el servei a les meves alumnes. Em va sortir la oportunitat de fer-ho online, i llavors també se’m va acudir poder oferir una classe gratuïta per Instagram, que no ho havia fet mai, i va tenir molt d’èxit.

A les 10 del matí i al seu compte d’Instagram, @martamunyozdansa, ofereix aproximadament mitja hora d’exercicis per estirar el cos. Uns exercicis oberts a tothom.

Pels seus alumnes, ofereix classes de dansa a través de la plataforma Zoom. De dimarts a divendres, tenen una classe diferent, o bé en directe o una gravació. Dansa amb família, dansa matriu, dansa del ventre…són algunes de les disciplines que ofereix. Per inscriure’s cal apuntar-se al seu web martamunyozdansa.com

Marta Munyoz, professora de dansa:  He agafat totes les coses que faig i n’he ficat una cada dia perquè així cadascú pot triar que vol fer o fer-les totes.

La Marta, com molts altres professionals, han hagut de fer un aprenentatge exprés de les retransmissions en directe i de tot aquest món tecnològic.

Marta Munyoz, professora de dansa: A mi em va agradar molt poder primer moure’m primer jo i segona compartir-ho amb tothom i que cadascú a casa seva pogués també gaudir.

Deixa un comentari