La Vall d’en Bas només cobrarà les quotes municipals fins al 12 de març

El tancament temporal del consultori de Sant Privat d’en Bas per concentrar els esforços a l’Àrea Bàsica de Salut de Sant Esteve és un dels efectes que ha tingut a La Vall d’en Bas la crisi del coronavirus.

El personal de l’ajuntament i l’equip de govern s’han reorganitzat per donar resposta a les qüestions urgents.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: Ens anem tornant. Jo vaig a l’ajuntament puntualment. Tenim dues persones que hi són per atendre trucades a porta tancada i ens hem repartit per temàtiques. El tema de la brigada, si ens hem de desplaçar, amb totes les precaucions ho fem.

 Amb el suport del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa i col·laboració voluntària, el consistori vetlla perquè tots els veïns tinguin els serveis bàsics coberts. En la plana econòmica, ja ha pres les primeres mesures i està amatent de les que puguin arribar d’altres administracions, per a particulars i empreses.

Lluís Amat, alcalde de la Vall d’en Bas: Les quotes que depenen directament de nosaltres, que són el pavelló i la llar d’infants, només es passarà el rebut fins el dia 12, perquè va ser el dia que es van tancar les escoles i van tancar també tots els locals.

 La covid-19 també ha obligat a editar per primera vegada la revista La Vall Bull en format digital i posposar tots els actes de l’agenda de març i abril.

Deixa un comentari