L’empresa garrotxina Mitsa fabrica bates i mascaretes aptes per al personal sanitari

Són especialistes en teixits de punt laminats i productes per a la protecció de llits; però des d’aquest cap de setmana l’empresa Mitsa dedica dues de les màquines que té disponibles a la planta de Bedding Industrial de Begudà a fabricar dos nous productes. Són bates i mascaretes com aquestes, fetes amb la mateixa tecnologia que els llençols B-Sensible, i aptes per a personal sanitari.

Joan Curós, Mitsa: Una de les dues cares en algunes mascaretes i altres totes dues cares, és el mateix teixit que es fa servir en llençols i coixineres. Es complementa fent un tricapa per donar-li més consistència i seguretat. El producte és rentable a alta temperatura, es pot fer una esterilització completa i en l’aspecte de salut, crec que és important.

Diversos consells comarcals, entre ells el de la Garrotxa, han encarregat mascaretes a aquesta empresa garrotxina. Cada dia se’n fabriquen al voltant d’un miler.

Joan Curós, Mitsa: En aquest moment, aquest concepte de producció no es pot considerar un negoci per nosaltres, es tracta d’intentar ajudar el sistema que prou falta li fa, res més que això.

 Aquestes setmanes, Mitsa i Bedding Industrial Begudà han reorganitzat el seu personal per seguir treballant tot i el descens de comandes.

Deixa un comentari