Els càmpings gironins treballen per començar la temporada per la revetlla de Sant Joan

El sector del càmping és optimista i treballa per engegar la temporada en condicions a partir de la revetlla de Sant Joan. És el missatge que es vol donar des de la Federació de Càmpings de Catalunya i que president l’alt empordanès Miquel Gotanegra. En declaracions a Olot Televisió, Gotanegra diu que estan treballant intensament amb l’estratègia per quan acabi tot.

Després d’un tancament exprés, amb desallotjament inclòs dels turistes, el sector del càmping és optimista i creu que pot recuperar imatges com aquestes a partir de la revetlla de Sant Joan. Ho ha explicat el president de la federació catalana i gironina utilitzant motius mariners.

Miquel Gotanegra, president de la Federació de Càmpings de Catalunya: “calculem que podrem tornar navegant per Sant Joan. Ens agradaria que fos així. En un primer moment comptàvem pel pont del primer de maig però serà difícil. Ara bé, comptem que per Sant Joan tindrem vaixells i càmpings a punt. Estem parlant d’una aturada de tres mesos, creiem que podem recuperar”.

Tot i l’optimisme Gotanegra no amaga el sotrac que representa pel sector aquesta aturada en sec. Pels càmpings gironins la Setmana Santa és un moment important i marca l’inici de la temporada perquè el turisme internacional perllonga els dies festius. Amb aquest inici estroncat ara el sector es veu obligat a aplicar mesures per contenir la despesa i mantenir els negocis.

Miquel Gotanegra, president de la Federació de Càmpings de Catalunya: “hem hagut de fer ERTOs perquè les empreses no poden aguantar. Però realment a la que això es recuperi procurarem recuperar tot el nostre equip. El sector del càmping català, amb empreses petites i mitjanes, és una gran família i el personal és un gran actiu”.

Sobre la taula hi ha una previsió de tancament de 30 dies però si la situació millora creuen poder estar operatius al cent per cent per la revetlla.

Deixa un comentari