Els Mossos d’Esquadra han imposat un centenar de sancions per no respectar el confinament, la majoria a conductors

Els Mossos d’Esquadra de la Garrotxa asseguren que, segons el seu seguiment, el 90% dels garrotxins està respectant l’odre de confinament i fent només els desplaçaments estrictament necessaris.

Tot i així, després d’una primera setmana més informativa, la policia catalana ha arribat al centenar de sancions a la comarca, seixanta de les quals van ser a conductors que incomplien l’ordre de desplaçar-se a segones residències.

Blai Ortiz, Cap Mossos Esquadra Garrotxa: Totes entren com a sancions greus, per no respectar el que marca l’estat d’alarma. Hem tingut moltes situacions de gent que ha utilitzat el vehicle amb més de dues persones que no són les que conviuen al domicili a l’hora d’anar a treballar o fer activitats diferents de les que marca l’estat d’alarma.

Almenys en dues ocasions, els Mossos han estat alertats de festes en domicilis particulars, amb concentracions importants de persones.

Blai Ortiz, Cap Mossos Esquadra Garrotxa: El cap de setmana passat sí que van aprofitar el cap de setmana per fer alguna festa en domicili particular, però una vegada ens van avisar els veïns ens hi vam adreçar i obviament ja havia marxat la gent i havien apagat la música. És important recordar que cal evitar en tot moment qualsevol activitat que impliqui una reunió de persones en diferents llocs que no sigui el domicili particular.

A partir d’avui, la policia catalana preveu controls a la rotonda del túnel de Bracons i als accessos del nord-est de la comarca.

Deixa un comentari