Un mort i cinc ingressats més a l’hospital d’Olot per COVID-19

L’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa ha confirmat aquest dissabte a la tarda una mort més per COVID-19 al centre hospitalari, una persona d’edat avançada i amb patologies prèvies. Amb aquesta ja són set les defuncions que s’han produït a la comarca en positius confirmats per coronavirus, sis al mateix hospital i una a la residència del Tura d’Olot. 

En les darreres 24h cinc pacients han ingressat a l’hospital d’Olot a causa de la malaltia, sumant 24 persones ingressades. Fa dos dies, però, que no es detecta cap nou positiu entre els professionals de la fundació, que són 30, el que representa el 5,5% de la plantilla.

En total, el nombre d’afectats coneguts a la Garrotxa segons l’Hospital d’Olot, ja supera la cinquantena. Tot i així, el centre recorda que aquestes dades no reflecteixen la realitat de la comarca, ja que només es fa al test a professionals sanitaris i pacients amb símptomes greus.

x