L’Hospital d’Olot incorpora estudiants de disciplines mèdiques a fer de voluntaris en tasques administratives

Dues persones grans amb patologies prèvies han mort en les últimes 24 hores a causa de la COVID-19, segons la darrera actualització de dades de l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa. Amb aquestes ja són 11 les víctimes mortals de la pandèmia a la comarca, totes elles persones d’edat avançada.

L’hospital també confirma que tres professionals sanitaris més han donat positiu a la prova en les últimes 24h, i ja són 41 els membres del personal afectats. L’Hospital d’Olot acull en aquests moments 42 persones ingressades, una d’elles a l’Unitat de Cures Intensives i pendent de trasllat a l’Hospital Trueta de Girona.

Des d’aquest dilluns s’han incorporat estudiants de disciplines mèdiques a fer de voluntaris a l’Hospital d’Olot, fent suport telefònic i tasques administratives. També aquest dilluns s’ha posat en marxa la dispensació de medicaments a domicili, per a tots aquells usuaris que s’havien de desplaçar a la farmàcia de l’Hospital per recollir la seva medicació.

x