L’hospital d’Olot confirma dues morts i una alta aquest diumenge per COVID-19

Dues persones grans amb patologies prèvies han mort aquest diumenge a causa de la COVID-19 segons l’última actualització de dades de l’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa. Amb aquestes ja són 9 les víctimes mortals de la pandèmia a la comarca, totes elles persones d’edat avançada. Un pacient en estat crític ha estat traslladat a la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital Josep Trueta de Girona. El centre hospitalari ha anunciat avui que ha habilitat una tercera unitat preparada per atendre positius per SARS-Cov-2.

L’hospital també confirma que vuit professionals han donat positiu a la prova en les últimes 24h i ja són 38 els membres del personal afectats. L’Hospital d’Olot acull en aquests moments una quarantena de persones ingressades, 32 ja han donat positiu per coronavirus i 12 estan pendents del resultat de les proves.

Fins aquest diumenge són 82 els casos identificats per COVID-19 a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa des que va començar la pandèmia -a banda de la persona morta a la residència del Tura d’Olot – i s’ha registrat l’augment més significatiu, amb 16 confirmats en un dia. La bona notícia de la jornada és la segona alta hospitalària a un pacient amb COVID-19. L’afectat està estable i se li farà el seguiment des de casa.