El garrotxí Miquel Macias i Traiter ha mort a l’edat de 89 anys

El garrotxí Miquel Macias i Traiter ha mort a l’edat de 89 anys, de mort natural relacionada amb una afectació cardíaca. Professionalment, Macias va ser director d’una filatura i sempre va estar vinculat al sector tèxtil de la comarca. Era pare de l’exalcalde d’Olot i exconseller de Política Territorial i Obres Públiques Pere Macias i de l’exregidor d’Alternativa per la Garrotxa Miquel Macias.

Va formar part del Comitè Fundador del Club Natació Olot, format pels 50 primers socis. Macias tenia el número 41. Va ser nadador jugador de l’equip de waterpolo els anys 50, quan es feia la competició a la piscina natural de Can Basil i fins fa poc,  encara participava a la Travessia Tossols-Basil. També va formar part del primer grup que hi va practicar tennis pels volts del 1968, una secció de la qual també en va ser delegat. Com a vocal, va formar part de diverses juntes directives, des del 1964 al 1981. Actualment era membre del Consell Assessor del club.

Gran aficionat al cant coral, va formar part de la coral Puigsacalm de les Preses i de la del Casal de la Gent Gran d’Olot, de la qual n’ha format part fins a l’actualitat.

x