Cancel·len la 23a marxa cicloturista Terra de Remences pel coronavirus fins el 2021

El Club Ciclista Bas no s’ha esperat a la Setmana Santa, i al final ha pres la decisió de cancel·lar la marxa cicloturista Terra de Remences, que havia de tenir lloc el proper 10 de maig.

La crisi del coronavirus ha obligat a allargar l’estat d’alarma i les mesures de prevenció decretades pel govern espanyol i la cancel·lació de totes les proves convocades fins al mateix 10 de maig per la mateixa Federació Catalana de Ciclisme; per aquests motius, el comitè organitzador de la Terra de Remences i l’equip directiu del club basenc han pres la decisió de suspendre la marxa de manera conjunta.

Terra de Remences ja tenia més de 3.000 inscrits per l’edició d’enguany. El club retornarà les inscripcions en els propers dies, menys una petita part que es descomptarà de la quota de la marxa del 2021 on els inscrits d’enguany tindran reservada una plaça preferent. Així mateix, totes les aportacions voluntàries a entitats sense ànim de lucre que van realitzar els participants com l’Oncolliga, la Fundació Albert Bosch o Càritas es lliuraran a les mateixes associacions benèfiques.

Així, la propera edició de la Terra de Remences tindrà lloc el 2021