El Centre d’Iniciatives Turístiques suspèn les activitats del Dia de la Mare

La crisi del coronavirus està arrasant amb tota l’activitat social de les entitats garrotxines.

Un nou exemple és el del Dia de la Mare, que havia de tenir lloc el proper 3 de maig: el Centre d’Iniciatives Turístiques ha decidit en junta aplaçar els actes per l’any vinent, i per tant, tampoc es celebrarà el Concurs de dibuix. El CIT organitza aquest esdeveniment de forma ininterrompuda des del 1968, i des de llavors que s’ha celebrat de forma anual.

Josep Andrés, president Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot: “Aquest any les circumstàncies ens porten a això, però per damunt de tot està la salut, i esperem que gaudim de l’activitat l’any vinent.”

A més, aquest 2020 el Centre d’Iniciatives Turístiques volia afegir novetats a la celebració de la jornada, i obrir-lo més a la societat. La intenció de l’entitat més mantenir aquestes activitats de cara a l’any vinent.

D’altra banda, resta a l’espera la celebració dels Premis Garrotxí de l’Any. Es tracta d’un dels actes rellevants que organitza l’entitat, i sempre s’escau durant el mes de juny. L’edició d’aquest 2020 encara no té data, però el CIT ha decidit esperar uns dies abans de prendre la decisió definitiva.