Es supera el centenar de positius per coronavirus a la Garrotxa

Des d’aquest dilluns el Departament de Salut permet consultar les xifres de casos positius i negatius identificats del nou coronavirus per municipis.

Segons les dades publicades al web de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS), a la Garrotxa s’han fet més de 200 testos, 109 dels quals han donat positiu. L’aplicatiu permet saber quants casos s’han detectat en una quinzena de municipis. El major nombre de casos el registra Olot, amb 79 positius i 55 negatius. El segueixen La Vall d’en Bas amb 7, Sant Joan les Fonts amb 6, tot i que s’hi han fet 11 testos que han resultat negatiu, i les Preses amb 5. Segons les dades de Salut, amb més d’un centenar de confirmats, la Garrotxa és la tercera comarca de la demarcació amb més afectats, després del gironès, amb 422 positius, i la Selva amb 181.