L’Hospital d’Olot comptabilitza l’onzena mort per coronavirus un dia abans de reincorporar el primer treballador afectat

Torna a la feina el primer treballador de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa que va donar positiu per Coronavirus. Es tracta d’una persona de la plantilla de la Fundació, que ha passat quinze dies sense els símptomes de coronavirus després que se li detectés, i que ha donat negatiu en un segon test.

Pel que fa a les dades que dona cada dia l’Hospital, en aquests moments hi ha quaranta professionals de la Fundació amb COVID-19, i 44 pacients ingressats a l’Hospital. A més, s’han donat dues altes més, que seguiran el control a domicili. Així, ja s’ha aconseguit l’alta de sis persones al centre olotí des que va començar la pandèmia.

En les darreres hores s’ha comptabilitzat una nova mort a l’Hospital. Com els altres, era un pacient d’edat avançada amb patologia prèvia. Pel que fa al pacient de l’UCI olotina, s’ha hagut de traslladar durant la nit al Trueta de Girona.

Deixa un comentari