El web de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas cau i es demana als veïns que adrecin correus electrònics a partir d’aquest dimecres

Un error tècnic ha deixat suspès aquest dimarts el domini de www.vallbas.cat, la pàgina web de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas. Si bé a hores d’ara el domini ha pogut ser recuperar, manca encara redireccionar-lo al servidor de la Diputació de Girona, una qüestió en què s’està treballant i que es creu que podrà ser resolta al llarg d’aquest dimecres al matí.

La fallida ha afectat el correu electrònic de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas i la possibilitat de realitzar tràmits ‘online’ mitjançant la pàgina web municipal. Des del consistori es demana que s’adrecin correus electrònics a partir d’aquest dimecres, quan es creu que s’haurà pogut restablir la fallida tècnica.

La suspensió del web de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas no afectarà el ple primer ple telemàtic de la història del consistori garrotxí a causa de la crisi del coronavirus, que s’ha de celebrar aquest dimarts al vespre i que ja s’havia previst enregistrar i transmetre en diferit.