Castellfollit de la Roca demana mesures econòmiques efectives a l’estat i a la Generalitat de Catalunya

La primavera és una de les èpoques en què el poble més petit en extensió de la comarca, Castellfollit de la Roca, rep més visitants. Aquest any, però, ha arribat en ple confinament i amb l’activitat totalment aturada per la pandèmia del nou coronavirus.

Entre els actes que s’han hagut d’aplaçar hi ha la Fira dels Picapedrers, que estava prevista pel 26 d’abril.

Miquel Reverter, Alcalde de Castellfollit de la Roca: El que fem és ajornar-la. Totes les activitats que teníem les ajornem amb l’esperança que es pugui fer, si no és abans de l’estiu, a la tardor, perquè hem de mirar que un cop passada aquesta situació, la vida continua, vindran temps difícils però considerem que el poble ha de seguir viu.

L’ajuntament de Castellfollit ha congelat els impostos municipals mentre duri l’estat d’alarma però avisa que necessitaran ajuda d’altres administracions per fer front a les dificultats econòmiques.

Miquel Reverter, Alcalde de Castellfollit de la Roca: La situació econòmica de molts ajuntaments és dolenta, per tant el que demanem des d’aquí és que primer solucionem l’emergència sanitària però després prenguem mesures serioses i efectives, perquè els veïns a qui primer acudiran serà a l’ajuntament i tenim les eines molt limitades.

El batlle ha assegurat que estan disposats a deixar obres sobre la taula per ajudar veïns i comerços de Castellfollit, als quals ha agraït l’esforç que estan fent aquestes setmanes.

x