17 usuaris de la Residència del Tura d’Olot han mort amb símptomes compatibles amb la COVID-19 des de l’inici de la pandèmia

La Residència Santa Maria del Tura d’Olot ha emès un comunicat aquest dimecres en què dona informació actualitzada de la situació a l’edifici després que la setmana passada confirmès que quatre dels seus residents havien donat positiu a la prova de coronavirus i dos d’ells van morir hores després de diagnosticar-los la malaltia.

En aquests moments, la residència continua parlant de quatre usuaris positius per coronavirus, un d’ells, la persona que va ser donada d’alta la setmana passada a l’Hospital d’Olot i va retornar a la residència.
El centre informa que aquesta persona es troba bé. La residència també ha informat que des de l’inici de la pandèmia s’ha produït la mort de 17 dels 133 usuaris, dos a l’hospital i 15 a la residència, tots ells amb símptomes compatibles amb la COVID-19.

En els darrers dies a la residència olotina s’han incorporat 10 persones que han reforçat les àrees assistencial i de neteja, i continuen buscant personal per possibles baixes que es puguin produir.
Aquesta setmana també comencen a reincorporar-se alguns professionals que fins ara es trobaven en aïllament al seu domicili.

Des de l’a residència s’assegura que els seus professionals estan treballant amb el màxim de de rigor i amb tots els mitjans que tenen a l’abast i tractant tots els residents com si fossin possibles casos de contagi, seguint les recomanacions de l’Atenció Primària i Comunitària, que a la zona del centre té com a autoritat del CAP d’Olot.

La setmana passada, la residència olotina va rebre equips de protecció individual de la Clínica Salus Infirmorum de Banyoles. El centre disposa de material de protecció suficient i les instal·lacions es netegen i desinfecten cada dia.

 

Deixa un comentari