Les darreres 24 hores s’han superat sense cap nova mort per COVID-19 a l’Hospital d’Olot i tres noves altes

L’Hospital d’Olot ha actualitzat les dades de seguiment per casos de coronavirus al centre sanitari en les darreres 24 hores. En aquest període, no s’ha produït cap mort pel coronavirus a l’hospital. Per contra, el centre ha pogut comunicar tres noves altes de pacients que han pogut marxar al seu domicili, des d’on seguiran el control a través del servei d’atenció primària. Aquestes noves altes se sumen a les nou de les quals s’ha informat els darrers dies.

En aquests moments, l’Hospital d’Olot comptabilitza 100 afectats per coronavirus a la Garrotxa, 49 ingressats al centre hospitalari, un d’ells, a la Unitat de Cures Intensives. Els altres 51 contagis corresponen a mig centernar de professionals de la Fundació de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, nou més que en la darrera actualització. L’hospital indica que aquestes dades corresponen a les últimes 48 hores.

Des de l’inici de la pandèmia, 15 persones han mort per causa de la COVID-19 a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, totes d’edat avançada i amb patologies prèvies.

Deixa un comentari