La Federació Espanyola de Tennis Taula dona les lligues per acabades i el CTT Olot estaria salvat de forma provisional

El tennis taula estatal està aturat des del passat 13 de març, i aquesta és la data en la que es fixa la Federació Espanyola per posar la fi a les diferents lligues nacionals.

Abans del 15 d’abril, l’ens federatiu prendrà una decisió sobre els campionats d’Espanya que s’havien de celebrar properament, però el que és segur és que no es reprendran les jornades que quedaven per disputar de la competició regular. Segons la Federació, el 30 d’abril donarà a conèixer les classificacions finals i els grups de la temporada vinent, i a priori, el Club Tennis Taula Olot haurà mantingut les categories nacionals.

Xavier Sellas, vicepresident CTT Olot: “Caldria pensar que el CTT Olot tindria la sort que els diferents equips de Nacional i Divisió d’Honor estarien salvats; de totes maneres, estarem a l’espera del que es vagi publicant des de la Federació.”

En concret, l’equip de Divisió d’Honor ocupa en aquests moments la sisena posició; el de Primera Nacional és setè, i el de Tercera es troba al quart lloc, prop de les posicions capdavanteres. Però segons el club olotí, enguany no hi hauria d’haver ascensos ni descensos davant la situació generada pel coronavirus.