Les residències garrotxines segueixen reclamant testos per fer front al coronavirus amb certeses

Després que la primera persona amb positiu per coronavirus a la residència Montsacopa d’Olot va morir ahir, el centre compta amb una nova persona amb positiu que es troba igualment aïllada a la unitat d’atenció intermèdia habilitada a la quarta planta.

Els altres dos residents que esperen resultats de la prova, es troben en un altre espai aïllat també a la unitat especial de la quarta planta. La residència ha format especialment el personal que tracta amb els usuaris en aquesta planta de l’edifici.

En les residències d’Edat 3, La Tardor i Sant Jaume, fins ahir no s’havia detectat cap cas positiu, tot i que la preocupació per contenir el virus continua.

Les residències de la comarca han adaptat espais i circuïts per evitar el contacte entre persones amb símptomes comptatibles amb coronavirus, usuaris amb alt risc per afeccions respiratòries i la resta dels residents. Compten amb més material de protecció que a l’inici de la pandèmia, tot i que continuen reclamant testos per treballar amb certeses.

Fora d’Olot, fins ahir residències com la de Besalú o Sant Feliu de Pallerols havien confirmat a Olot Televisió la inexistència de positius entre els seus residents.

x