Olot Televisió promou un homenatge a tot l’entorn sociosanitari de la Garrotxa amb el ball de faràndula

Amb l’eslògan “Mai podrem agrair-vos prou la feina que esteu fent”,  Olot Televisió impulsa una acció solidària d’homenatge a tots els sanitaris, serveis d’emergència i treballadors de les residències geriàtriques que aquests dies s’estan deixant la pell per fer front a la pandèmia del COVID-19.

La fita consisteix en l’emissió d’un dels moments més esperats i il·lusionants de l’any a casa nostra; el ball de la faràndula d’Olot. El programa s’emetrà aquest dissabte a les 12 del migdia i l’objectiu és concentrar el màxim de persones possible davant el televisor -per TDT i per streaming a través de www.olot.tv i www.garrotxadigital.cat- i comptabilitzar l’audiència per traslladar milers de gràcies a les persones de l’entorn sociosanitari.

El director d’Olot Televisió, Albert Brosa, ha explicat que “l’acció vol ser un homenatge sincer i sentit a tot els professionals del sector i se sumarà a totes les mostres d’efecte que s’estan fent des del primer dia de confinament i que també s’han explicat per La televisió de la Garrotxa. El ball de la faràndula és un moment de retrobament, de grans i petits, i una mostra d’estima cap a unes figures que són un símbol per tots nosaltres. Aquesta devoció és, precisament, la que volem traslladar des d’Olot Televisió als sociosanitaris, i ho volem fer amb l’ajuda de tots els garrotxins.

Deixa un comentari