Sant Feliu de Pallerols habilita un telèfon d’atenció 24h per atendre les necessitats de la gent gran

Segons el Departament de Salut, fins aquest dijous s’ha confirmat un únic cas de COVID-19 a Sant Feliu de Pallerols de les sis proves de detecció que s’han fet al municipi. Des que va decretar-se l’estat d’alarma, l’ajuntament ha habilitat un telèfon d’atenció 24h (676745566), i està en contacte permanent amb els veïns per ajudar-los en qualsevol necessitat.

També els fan arribar mascaretes de roba reutilitzables casa per casa, a través de la xarxa de voluntariat, al telèfon 610497516.

Artur Colomer, Alcalde de Sant Feliu de Pallerols: Vam establir el primer contacte telefònic i després els vam oferir un telèfon 24h on els hi oferim qualsevol servei bàsic, alimentació, farmàcia, i aquesta va ser la primera actuació que vam portar a terme amb la gent gran.

El consistori anima els santfeliuencs de totes les edats a fer un dibuix en format A3 sobre com viu el confinament. Totes les creacions es mostraran posteriorment en una exposició a l’església del roser.

Artur Colomer, Alcalde de Sant Feliu de Pallerols: Volem que expressin el que estan sentint, què els hi arriba, els sentiments que tenen, sobre la situació que estem vivint.

De moment no consta cap positiu confirmat a la residència per la gent gran de Sant Feliu de Pallerols ni tampoc al centre d’emergència de menors no acompanyats de Sant Iscle de Colltort, on també se segueixen les mesures de confinament decretades.

x