L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa comunica tres noves morts i tres altes per COVID-19

L’Hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa ha confirmat aquest dissabte a la tarda tres morts més per COVID-19 al centre hospitalari, persones d’edat avançada i amb patologies prèvies. Amb aquestes ja són 19 les defuncions que s’han produït a l’hospital olotí des de l’inici de la pandèmia.

Ja són 58 els professionals de la fundació positius. Tot i que aquest mateix dissabte, s’han incorporat dos professionals després d’haver fet els quinze dies de confinament, repetit el test i donar negatiu. A dia d’avui, ja són tres els professionals que han superat la COVID-19.

A l’Hospital d’Olot 54 persones han ingressat a causa de la malaltia, incloent dos pacients a la UCI. Hi ha hagut tres altes a domicili, pacients que seguiran el control via atenció primària i que se sumen a les 17 de dies anteriors.

En total, el nombre d’afectats coneguts a la Garrotxa segons l’Hospital d’Olot, s’apropa als 130. Tot i així, el centre recorda que aquestes dades no reflecteixen la realitat de la comarca, ja que només es fa al test a professionals sanitaris i pacients amb símptomes greus.

Segons l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, que actualitza periòdicament casos de coronavirus arreu del territori, confirma que a la Garrotxa hi ha un total de 165 persones que han donat positiu al test de la malaltia.