Per segona vegada a la seva història Can Carbasseres no obrirà el dia de Rams

Can Carbasseres és un dels establiments més representatius i històrics de la capital garrotxina. De fet, és conegut dins i fora de la comarca pels seus tortells i les coques de llardons.

La crisi del coronavirus però, no distingeix de tradicions ni d’establiments centenaris i com moltes altres fleques i pastisseries d’arreu del territori, ha obligat a posar fre enguany a l’elaboració d’aquest postre i aquesta tradició tant dolça de la nostra comarca.

Diumenge serà el segon cop en tota la història de l’establiment que no obrirà les seves portes. El primer va ser durant la Guerra Civil, on el forn només feia pa per l’autoconsum. Així ho han anunciat els seus propietaris, una família de quatre generacions dedicades a aquest ofici, considerant que són uns moments excepcionals.

Com Can Carbasseres, són molts els establiments que han decidit tancar les seves portes aquests dies de Pasqua i no realitzar ni Mones ni Tortells, defensant que si la crisi del coronavirus no permet reunir-se en família i celebrar aquesta festivitat, no té cap sentit.