El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa impulsa la campanya #femveïnatge

Avui fa 25 dies que garrotxins i garrotxines es troben en ple confinament. 24 hores a casa, pot fer potenciar valors entre el veïnatge però també tensionar relacions. És per això que el Consorci d’Acció Social de la Garrotxa ha posat en marxa la campanya ‘Fem veïnatge’ que, a través de dibuixos en clau d’humor d’escenes quotidianes realitzats per la il·lustradora Roser Matas, vol fer una crida a visibilitzar les petites grans accions del bon veïnatge que s’estan donant a la nostra comarca sota el hashtag #femveïnatge i #coronaveinatge.

Des del Servei de Veïnatge i Covivència, recorden que, en casos de conflictes veïnals, els ciutadans poden posar-se en contacte a través del telèfon (689 461 302) o correu electrònic (mayla@casg.cat).