L’Hospital d’Olot informa d’una nova mort per coronavirus al centre aquest dilluns al matí i vuit noves altes hospitalàries

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha informat d’una nova mort causada pel nou coronavirus al centre olotí, que s’ha produït aquest dilluns al matí. Es tracta d’una persona gran amb patologies prèvies. La seva defunció se suma a les 21 causades per la COVID-19 al centre hospitalari garrotxí des del principi de la pandèmia.

Així mateix, l’hospital ha informat de vuit noves altes hospitalàries que s’han pogut realitzar en les darreres hores, la qual cosa eleva a 29 els pacients que han rebut l’alta després d’ingressar al centre sanitari.

En aquests moments, l’hospital comptavilitza 124 positius per coronavirus, entre professionals de la fundació i pacients ingressats a l’hospital.

L’alcalde d’Olot, Pep Berga, s’ha referit a la capacitat d’atenció del centre sanitari olotí aquest dilluns al matí per informar que “encara té capacitat d’oferir llits”.

Divendres, el director mèdic de l’hospital, Jaume Heredia, va informar que, de moment, els hotels posats a disposició del centre per part dels seus responsables s’utilitzen per donar descans als professionals sanitaris.

Deixa un comentari