Els llibreters estan a l’espectativa de quan es podrà fer la celebració del dia del llibre

Entre els diversos aspectes que ha trastocat, el coronavirus ha deixat a l’aire la celebració del dia del llibre. Es preveu que el confinament s’allargui més enllà de Sant Jordi, i el sector literari busca una nova data per gaudir de la seva festa anual més esperada, moment en el que es fan bona part de les vendes de l’any.

La llibreria Drac està a l’expectativa de quan es pot fer aquesta celebració.

Irene Bonet, Llibreria Drac: “Estan dient com a possible data a finals de juny, per Sant Joan, però s’haurà de veure com evoluciona tot plegat, i fer la festa que inclogui el descompte als llibres que fem per Sant Jordi.”

Un dels dubtes per tal de poder fer la festa és la resposta del món editorial: els llibreters desconeixen com gestionaran l’assortiment de novetats als punts de venda. Mentrestant, a hores d’ara es poden aconseguir llibres via internet, però a la llibreria olotina també els envien a domicili.

Irene Bonet, Llibreria Drac: “A través de la plataforma Llibreries Obertes tu no reps el llibre fins que puguem obrir, però nosaltres oferim l’opció que el puguis rebre ara o venir-lo a buscar aquí.”

De moment, la llibreria Drac segueix oberta com a quiosc.

x