La Fundació Hospital d’Olot recupera quatre professionals que poden reincorporar-se a la feina i suma 38 altes hospitalàries

En la darrera actualització de dades, l’Hospital d’Olot ha informat que quatre professionals de la Fundació afectats pel coronavirus han donat negatiu a la repetició de la prova després de dies d’aïllament.

Aquests professionals es poden tornar a reincorporar a la feina i ja són set els treballadors que la fundació recupera després d’haver estat afectats per la COVID-19.

La Fundació de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa encara compta amb 64 professionals aïllats després d’haver donat positiu a la prova de coronavirus.

D’altra banda, en les darreres hores, quatre pacients amb COVID-19 han rebut l’alta hospitalària, i ja són 38 les persones que han rebut l’alta després d’haver estat ingressades al centre per coronavirus.

Això, sumat a la tendència descendent de nous casos detectats que han requerit l’ingrés de nous pacients, fa que ha hores d’ara el nombre d’ingressats hagi disminuït fins a les 48 persones.

En les darreres hores cap pacient amb coronavirus no ha mort a causa de la malaltia a l’Hospital d’Olot.

x