Pere Reixach, propietari de l’hotel Riu Fluvià: “Si ningú ha de fer servir els llits, el que toca és posar-los a disposició”

L’Hotel Riu Fluvià d’Olot és l’únic establiment turístic de la Garrotxa que no resta buit aquesta Setmana Santa a causa de l’estat d’alarma.

Des de divendres i mentre duri la pandèmia, s’hi allotgen els professionals sanitaris de l’hospital comarcal que ho han sol·licitat, per protegir les seves famílies. L’hotel olotí és un dels que no va dubtar en oferir les seves habitacions davant l’emergència sanitària.

Pere Reixach, propietari Hotel Riu Fluvià: Des del primer dia ens hem quedat astorats del que ens veia a sobre, tots ens vam posar a disposició i tothom ha fet el que ha pogut per sortir d’aquesta. Sap greu tenir unes habitacions buides quan senties a dir que segurament hi hauria mancança de llits, si no els ha de fer servir ningú, el que toca és posar-los a disposició per quan facin falta.

Per ara són cinc els membres de la plantilla de l’hospital d’Olot que descansen en un entorn privilegiat després de la seva jornada laboral.

Pere Reixach, propietari Hotel Riu Fluvià: Ells tenen els seus horaris de feina i nosaltres els entenem. Penso que hem d’intentar que el mateix que ens donen ells de tracte, nosaltres els hem de donar el mateix.

 

Malgrat tot, la imatge de l’Hotel Riu Fluvià aquesta Setmana Santa és ben diferent de la que tindria en condicions normals, amb un 80% de les places ocupades. El volum de negoci perdut al sector durant aquest mes serà difícil de recuperar quan es torni a la normalitat.

Deixa un comentari