El Club Natació Olot seguirà cobrant les quotes socials per cobrir les despeses del manteniment de les instal·lacions

El Club Natació Olot va tancar les seves portes el passat 13 de març amb l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus.

En un comunicat aquella mateixa setmana, el Club va informar que no es cobrarien les quotes d’alguns dels seus serveis, com les activitats dirigides, el gimnàs, les classes particulars o els cursets de tennis, entre d’altres, però sí que seguiria cobrant la quota social als aproximadament 8.000 socis que conté el club.

Aquesta setmana l’entitat ha explicat, en un comunicat als seus socis, que el manteniment de les instal·lacions comporten unes despeses fixes, que tot i que estan intentant disminuir el seu cost, són molt elevades i les ha de seguir fent front per tal de que quan aquesta situació excepcional acabi, pugui tornar a oferir la màxima qualitat possible. Uns costos que procedeixen de la quota social.

Gemma Soy, presidenta Club Natació Olot: Els socis som propietaris del Club Natació Olot, per tant segur que més enllà de tenir la obligació de mantenir les instal·lacions hem de tenir l’interès de mantenir-les per tal que d’aquí un temps quan es pugui tornar a obrir tots puguem, perquè així ho voldrem, gaudir d’unes instal·lacions òptimes.  

El Club, un cop hagi passat aquesta crisi i s’hagi pogut tornar a la normalitat, valorarà l’impacte econòmic d’aquesta crisi per tal de poder retornar al soci una part de la quota mensual.

Gemma Soy, presidenta Club Natació Olot: Valorarem quin ha estat l’impacte econòmic d’aquest període de tancament amb la finalitat de poder tornar una part de la quota social el mes que les instal·lacions s’obrin.

L’entitat però, ha assegurat que donarà les màximes facilitats a tots aquells socis que tinguin problemes econòmics per poder pagar les quotes a causa d’aquest període excepcional.

Deixa un comentari