L’Ajuntament d’Olot busca balladors per a la faràndula dels barris

El proper dissabte 13 de juny estava previst que els nans i els cavallets acompanyessin per primera vegada els gegants d’Olot durant la festivitat de Corpus. És un dels canvis que el ple municipal va aprovar a finals de març en la revisió del protocol de la faràndula olotina. Ara però, es tem que les mesures de prevenció del nou coronavirus ho impedeixin.

Agustí Arbós, Regidor de Festes Aj. Olot: La idea era aquesta, treballavem per poder fer la festa de Corpus. Cada cop sembla menys possible, i estarem pendents de les recomanacions. Però fa la pinta que això no hi serà.

 Aprofitant les setmanes de confinament, l’àrea de Cultura ha iniciat una campanya online per captar balladors de la faràndula dels barris de la ciutat, a través del web www.olotcultura.cat.

Agustí Arbós, Regidor de Festes Aj. Olot: Buscar i trobar balladors de la faràndula dels barris que s’apuntin en una llista, omplint aquest formulari online, on poden dir si volen ballar la del seu barri o la de qualsevol altre, i així trobar diferents perfils de balladors, que puguin ballar des d’un nan, a un gegant que pesa poc o un que pesa molt.

 Paral·lelament, el consistori ha començat a trucar a totes les persones inscrites a la llista d’espera de la faràndula amb la intenció d’actualitzar-la. També se’ls ofereix la possibilitat d’apuntar-se a aquesta nova borsa de balladors que ajudarà les associacions de veïns d’Olot.

x