L’Hospital d’Olot tanca una de les tres unitats destinades a pacients amb COVID-19 pel descens d’ingressos

La Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha comunicat nova informació sobre les darreres hores d’atenció i tractament de pacients amb COVID-19. El centre ha donat quatre noves altes hospitalàries, que se sumen a les 38 des de l’inici de la pandèmia. D’altra banda, l’hospital ha hagut d’informar de dues noves morts de persones grans amb patologies prèvies que se sumen a les 23 defuncions per COVID-19 registrades pel centre.

En aquests moments, l’Hospital d’Olot compta amb 65 professionals afectats per coronavirus i 46 pacients ingressats, un d’ells a l’UCI del centre olotí esperant ser traslladat a la UCI de l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona. El descens del nombre de pacients dels últims dies ha motivat el tancament d’una de les tres unitats d’hospitalització destinades a persones amb COVID-19. Tots els pacients positius s’han concentrat en les dues plantes inicialment preparades per atendre’ls.

L’Hospital d’Olot també informa que durant aquests dies festius de Setmana Santa els seus centres d’atenció primària romandran oberts tant divendres com dilluns en horari de 8 del matí a 8 del vespre. Els CAP de Sant Joan les Fonts i Sant Esteve d’en Bas funcionaran d’igual manera que aquestes últimes setmanes. Es recomana als usuaris que tinguin una urgència i s’hagin de dirigir al seu CAP de referència que truquin abans de traslladar-s’hi.

Deixa un comentari