El personal mèdic i d’emergències del SEM de la Garrotxa: “No ens relaxem, quedem-nos a casa”

La consellera de Salut, Alba Vergés, va assegurar ahir en una roda de premsa, que Catalunya és ‘a punt d’arribar al pic’ de la corba pel que fa als contagis del coronavirus i va advertir que relaxar ara el confinament, com es farà dimarts per ordre del govern espanyol, posa en risc la població i el sistema sanitari. Des del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, alerten que un nou repunt tornaria a situar en un escenari de col·lapse el sistema sanitari i exposaria la població vulnerable.

És per això que professionals de tècnics d’emergències, personal d’infermeria i mèdic del SEM d’Olot han volgut fer arribar un missatge a través de les seves xarxes socials: “no ens relaxem, quedem-nos a casa. Fem-ho per tothom!”. El personal de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa també han fet arribar el seu missatge: “No abaixem els braços i quedem-nos a casa”.

 

x