La Fundació Hospital d’Olot recupera tres professionals per fer front al coronavirus

En el seu habitual comunicat des de l’arribada de la pandèmia de la COVID-19 a la Garrotxa, la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha informat aquest dilluns de la recuperació de tres professionals en les darreres hores, que es reincorporen al seu lloc de treball després de 15 dies de confinament i donar negatiu a la repetició de la prova.

Fins a la data, la Fundació Hospital d’Olot ha recuperat 13 professionals. Malgrat tot, l’ens també ha hagut d’informar de la detecció de dos nous positius entre la seva plantilla, i actualment són 62 els professionals apartats del seu lloc de treball a causa de la pandèmia. 

En les darreres 24 hores, una persona ha mort a causa de la malaltia a l’Hospital d’Olot. Es tracta d’una persona gran i amb patologies prèvies que va morir aquest diumenge de Pasqua a la tarda. Ja són 27 les víctimes mortals per la COVID-19 que s’han produït al centre hospitalari olotí des de l’inici de la pandèmia.

En aquests moments, el centre sanitari olotí compta amb 45 pacients amb COVID-19 ingressats en alguna de les dues unitats hospitalàries habilitades per tractar la malaltia. La fundació no ha informat de cap nova alta en les darreres 24 hores. Ahir el centre ja acumulava 47 altes hositalàries.