La Penya Bètica Girona-Olot oferirà un servei gratuït d’entrepans i croissants al torn de nit de l’Hospital d’Olot

La Penya Bètica Girona-Olot Emilio Luna ha anunciat a través de les xarxes socials que aquest aquest dilluns de Pasqua a la nit oferirà un servei totalment gratuït d’entrepans i croissants durant el torn de nit de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa.

La penya bètica d’Olot i les comarques Gironines vol amb aquest gest reconèixer la feina dels sanitaris durant la pandèmia del coronavirus i donar suport als pacients amb COVID-19 ingressats al centre sanitari, així com a les seves famílies. Aquesta acció solidària la porta a terme gràcies a la iniciativa del Bar Ca la Tina, seu de la penya.

Aquesta no és la primera acció solidària que la penya olotina destina a l’Hospital d’Olot des de l’inici de la crisi sanitària per la COVID-19. L’entitat ja ha realitzat dues donacions de material sanitari i ha ofert serveis de neteja i desinfecció a través de la col·laboració de les empreses Llimpiolot i Olor de net.

x