L’Hospital d’Olot ha rebut diverses mones i dolços per Pasqua

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa ha rebut aquesta Pasqua i de manera especial diverses mones, així com altres postres i dolços propis d’aquestes dates, per part d’algunes pastisseries, entitats i particulars que han volgut amb el gest agrair la feina que els professionals del centre estan fent durant la crisi sanitària del coronavirus.

De mones, el centre n’ha rebut per part de les pastisseries Cropics i Can Dorca, aquesta darrera, associada amb el tennista Tommy Robredo. Les pastisseries i l’esportista internacional han volgut així endolcir la dura tasca d’aquests dies a l’hospital.

Per la seva banda, aquests dies la pastisseria olotina Can Corbaton ha obsequiat l’hospital olotí amb un tortell de rams. Can Tubert ha col·laborat amb el centre regalant-hi bunyols.